Dolina vukova zaseda 12 epizoda - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda 12 epizoda

By  | 
Dolina vukova zaseda 12 epizoda

Polat

Dolina vukova zaseda 12 epizoda

Abdulhej I Memeti prate plavi kombi.Kombi dolazi do garaze, montiraju u kombi veliku kolicinu eksploziva I mehanizam bombe.To javljaju Polatu,Polat im govori da ih ne diraju I da ga zanima gde ce postaviti kombi.Kombi odvoze u veliku parking garazu na spratu,Memeti I Abdulhej su u garazi I posmatraju kombi, u garazi I osvanjivaju ,rano ujutru policija dolazi I pretrazuje kombi

Huseina I pustaju na slobodu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kod Haloa u zatvor dolazi Polatov advokat,govori Halou d ace ga prebaciti u psihijatrisku bolnicu,kako bi lakse I brze izasao na slobodu,Halo na to pristaje.

Polat pravi zasedu kamionu koji prevozi veliku kolicinu novca.Medjutim na dva kilometra od Polatove zasede,na naplatnoj rampi zasedu je spremila druga grupa Zaferova .Polat po zavrsenom poslu prolazi pored ljudi koje predvodi Zafer I iz auta im baca jedan stos novca masuci im.

Zafer pravi klopku obavestajcu Alperu,hvata Alpera.Zafer poziva Polata da dodje na mesto koje mu on kaze ,inace ako se ne pojavi ubice Alpera.Polat dolazi na dogovoreno mesto potpuno spreman sa svojim ljudima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *