Dolina vukova zaseda 129 i 130 epizoda, Početak šeste sezone - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda 129 i 130 epizoda, Početak šeste sezone

By  | 

Dolina vukova zaseda 129 i 130 epizoda

129 epizoda

Polat radi poslove za Arona.Polat je prisiljen da radi sve sto mu Aron naredi,kako bi mu Aron vratio kcerku.Polat dobija informacije od Arona gde mu se kcerka nalazi.Jasar trazi od Polata da sto pre nadje Kasifolua,i dovede ga njemu,kako bi osvetio svoju kcerku.Polat pronalazi svoju kcerku u parku,sa covekom kome je Aron dao Polatovu kcerku.Polat dolazi kod coveka,kod kog mu je kcerka.Polat uzima svoju kcerku i odlaz.Coveka koji je cuvao Polatovu kcerku,Polat osavlja u zivotu.Aron to nije imao u planu,kada je Polatu dao adresu,Aron je hteo da Polat ubije coveka koji radi za CIU i kom je on dao dete,i tako resi Aronu probleme.Polat odvodi svoju kcerku Elif kod Lejle.Polat govori svojim roditeljima da mu je kcerka ziva.Omer i Nazife su odusevljeni sto im je unuka ziva.Elif trazi svog oca koji je cuvao,Polat nem adrugog izbora i zove coveka koji je cuvao da dodje.Indzi govori Polatu da nosi njegovo dete,Polat se na to zamislio.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *