Dolina vukova zaseda 4 sezona od 90 do 94 epizode,Kraj cetvrte sezone - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda 4 sezona od 90 do 94 epizode,Kraj cetvrte sezone

By  | 

Dolina vukova zaseda 4 sezona od 90 do 94 epizode.
Aron zeli da Polat umre,zato sto je ubio Turana na mestu na koje su ga postavili.Polat ce uraditi Leventinu isto sto je Aron uradio Abdulheju,zatrovace Leventinu mozak tako da misli da mu je Aron najveci neprijatelj.Mematijev radnik iz luke javlja Mematiju da je luka napadnuta.Memati ,Abdulhej i Erhan dolaze tamo i ulaze u vatreni obracun,uspevaju da oslobode luku od Zazinih napadaca,Zaza bezi autom iz luke.Ebru je krenula da se poradja,Erhan i njena majka je brzo odvode u bolnicu.Polat napada Iskenderovu kucu,Erhan javlja Polatu da se Ebru poradja, Iskender bezi i Polat ostaje kratkih rukava.Ebru je rodila kcerku.

Polat je srecan sto je dobio kcer.Polat daje Ebru ogrlicu,i govori joj da je da kcerki kad se bude udavala.Iskender i Zaza prekidaju njuhovu saradnju.Buluta i Indzi napadaju ,Indzi o tome obavestava Iskendera.Iskender pritice u pomoc i spasava ih,ubrzo stize Memati ,puca na Iskendera ,ali Iskender uspeva da pobegne.Zaza govori Polatu da ce Iskender da otme njegovu kcerku,ali za uzvrat trazi Mematijevu glavu,Polat pristaje na to i daje mu Mematijevu glavu ali na slici.Polat sustize doktoricu koju je Iskender ucenio,jer je oteo njenog sina,Polat uzima svoju kcer iz auta i obecava doktorici da ce joj vratiti sina.Polat dolazi na adresu koju je Iskender dao doktorici,ubijaju sve cuvare,spasavaju doktoricinog sina i od jednog ranjenog saznaje da je Iskender otisao u bolnicu da otme Polatovu kcerku.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *