Dolina vukova zaseda od 154 do 156 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda od 154 do 156 epizode

By  | 

Dolina vukova zaseda od 154 do 156 epizode
154 epizoda.

Polat sa Abdulhejom i dalje pokusava da nadje Sahmerana.Polat se konacno susrece sa Sahmeranom,Polat ne prihvata ruku pomirenja sa Sahmeranom.Polat seda sa Sahmeranom za pregovaracki sto.Polat govori Sahmeranu da on nije osoba sa koji se moze postici nikakav dogovor i odlazi.Jasaru se javlja problem da prebaci medijsku kucu na svoje ime,jer je Davud mrtav,a novac je vec uplatio na Davudov racun.Pusat se useljava u svoju kancelariju koja podseca na kancelariju njegovog oca Sulejmana Cakira.Pusat krece koracima svog oca,zeli da pocisti sve dilere droge sa ulice Istambula.Polat hvata Sahmerana.Polat planira da ubija Sahmerana,nakon sto izvuce informacije iz njega.

155 epizoda

Polat stavlja Sahmerana na vesala.Polat je istrajan u svojoj nameri da ubije Sahmerana,i to cini.Polat ulazi u zestog sukob sa ljudima iz organizacije,obostrano razmenjuju vatru.Polat i njegova ekipa uspevaju da ubiju ljude iz organizacije i krecu dalje prema svom cilju.U borbi je ranjen Memati.Polat hitno salje Mematija na kliniku u Istambul.Indzin advokat izvodi Indzi iz bolnice u koju je smestio Polat,jer je dusevno obolela.Po izlasku iz bolnice snajperista sa krova puca na Indzi i njenog advokata.Mematiju zbog povisene temperature staje srce.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *