Dolina vukova zaseda od 21 do 25 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda od 21 do 25 epizode

By  | 
Dolina vukova zaseda od 21 do 25 epizode

Polat

Dolina vukova zaseda od 21 do 25 epizode

DOLINA VUKOVA 2 SEZONA 21 EPIZODA.

Polat vodi Serveta na ispitivanje.Alper pronalazi Huseina mrtvog na poljani blizu grada.Hakan salje svog coveka da se nekako ubaci u Polatovu grupu,to mu I uspeva I Polat ga prihvata.Servet pokazuje polatu gde se sve nalaze Murovi kriminalni poslovi,Polat pocinje sa ciscenjem svih tih meta.POlat uspeva das vu Murovu robu pocisti sa ulica,ostao je samo jos jedan magacin.Polat daje posao coveku kog je Hakan podmetnuo.Polat dolazi u sluzbu da razgovara sa predsednikom,pri ulasku u kancelariju,zatice za predsednikovim stolom Vurala,Vural govori da je on novi predsednik,Polat mu odgovara da on nema sta pricati sa njim,u tom casu na druga vrata ulazi Hakan I govori mozda imas samnom sta pricati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


DOLINA VUKOVA 2 SEZONA 22 EPIZODA.

Polat je poceo da davi Hakana ,Vural je pozvao sve svoje ljude da bi oterali Polata iz kancelarije.Vural govori Polatu da dokle je on na celu sluzbe, ne zeli da ga vidi u sluzbi,posto je I Servet bio sa njim njega zadrzavaju.Po povratku,Polat u svojoj kancelariji zatice sada ve c bivsi director,koji je dosao sa Alperom da poprica sa Polatom.Vural naredjuje svojim ljudima da privedu Erena I njegovog prijatelja,jer su upozorili misionare da ne budu ubijeni.Hakan Polatu pravi zasedu,tako sto na semaforu Servet parkira auto u kom je postavljena bomba,Polata I predsednika spasava blindiran auto.Hakan javlja svom coveku kog je ubacio kod Polata,da ubije Polata.Polata pri ulasku u kancelariju,Hakanov covek ubada nozem u ledja.

NASTAVAK NASLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *