Dolina vukova zaseda od 41 do 45 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda od 41 do 45 epizode

By  | 

Dolina vukova zaseda od 41 do 45 epizodeDolina vukova zaseda od 41 do 45 epizode

DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 41 EPIZODA.

Jildiz primorava Zulide da mu prepise svoje deonice firmeuz pretnju pistoljem.Zulide pokusava da pobegne,ali je Jildiz upucava u ledja i ona pada pred vratima ranjena.Jildiza hvata policija i odvodi u zatvor.Memeti posle krace rasprave sa Gamze izbacuje je napolje,ona sebi sece vene,Memeti primecuje krv i odmah je odvozi u bolnicu.Doktor saopstava Halou da ima rak pluca.Iskender se oslobadja,puca u Polatove ljude koji strazare ispred kuce Erhana,Nezvata i Pulmuza dok je on sa svojim roditeljima u kuci.Iskenderovi ljudi kroz prozor kuce ubacaju zapaljive koktele.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 42 EPIZODA.

Svoje zivote su dali Eren,Nezvat i Pulmuz.Memeti pokusava u masi dok je policija vodila Iskendera u sudnicu da ga ubije,policije to primecuje i hapsi Memetija ,Alper ga vadi iz te situacije.Iskender je zarobio Polata,Polat je dosta iscrpljen i ocajan zbog svega sto se desilo.Golum je dobila velike opekotine po telu od vatre koja je gorela u kuci.Policija hapsi Mura,medjutim policijski auto se prevrce na putu i Muro se oslobadja.Polatu se polako vraca snaga i duh.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *