Domacice sa Bosfora 34 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 34 epizoda

By  | 

Elif,Jasemin,ZelisDomacice sa Bosfora 34 epizoda

Kudret razgovara sa Zelis I pita je sta misli o tome da dobiju jedno dete.Zelis se buni I kaze mu da ona redovno koristi pilule.Ona mu kaze d aim sada nije potrebno dete,jer ne mogu da izdrzavaju ni njih dvoje.Kudret je tera da mu obeca d ace ostati sa njim I ako mu stave kucu pod hipotekom,oteraju ga  u zatvor I ostanu bez icega I ona mora da pocne da radi.Zelis zbunjena obecava.

Sinan ljut razgovara sa nekom covekom I kaze d ace morati sve da mu objasni sutra.
Jasemin odlazi kod Emel u nov stan koji ona sa majstorima renovira.Po Gamzinom savetu pocinje da se ulizuje Emel.Jasemin joj kaze da ce ona ici sa njom na groblje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nermin dolazi kod Kadira,vraca mu pistol,kaze da nema gde da ga cuva,jer se plasi da deca ne naprave neku glupost.Kadir joj kaze da mu pokaze kako se koristi.Nermin mu pokazuje.On joj stoji iza vrata I ljubi je,Nermin slucajno opaljuje pistoljem I pogadja ga u stopalo.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *