Domacice sa Bosfora od 111 do 115 epizode,Nermino vencanje - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 111 do 115 epizode,Nermino vencanje

By  | 
Nermino vencanje

Nermino vencanje

Nermino vencanje

111Epizoda

Dok Jasemin čeka da joj se desi najlepša i najromantičnija noć u životu, stomatolog Sinana gazi kolima i Jasemin ostaje da čeka. Nakon što policija ranjava i ubija Džanera, Irem ostaje sigurna kod majke u naručju. Jasemin se brine o Sinanu, koji nikako da se probudi iz kome. Stomatolog Altaj iznenada prosi Nermin.

112 Epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sinan lezi u krevet nepokretan poput biljke.Jasemin bivsi muz trazi od Jasemin da izadje sa njim na neku poslovnu veceru,jer je on rekao da je ozenjen.

Elif I Omer razmisljaju kako da kazu deci da im je Melike sestra.

Zeliha odlazi u hotel I trazi broj sobe gde odseda Kudret.Ona ucenjuje recepcionara da joj kaze broj sobe.Covek to I uradi.Zeliha odlazi kod Kudreta I drami kako on ne bi prodao kucu.Ali Kudret to shvata I odaje joj priznanje za takvu glumu.

Altaj ui Nermin govore o vencanju koje treba da se organizuje sutra.

Jasemin pristaje da ide sa Kenanom,Zeliha joj pomaze da se spremi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *