Dva života – 153. i 154. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 153. i 154. epizoda

By  | 

Dva života – 153. i 154. epizoda

153. epizoda
Hulija dobija neočekivane vesti: njena majka je uzela odsustvo kako bi provodila više vremena zajedno. Iako Elena pokušava da je natera da vidi pozitivnu stranu situacije, Huliji je jasno da će suživot sa majkom zahtevati napora. Zato oseća da je došlo vreme da zamoli Lea za terapiju.
Dok Hulija pokušava da dovede svoj život u red, Tirso se sve više približava Olgi. Sve je više uveren da želi da održi vezu sa njom, ali postoji prepreka, Erik.
U Rio Muniju, Karmen traži od Kirosa pomoć da pomno prati Patrisijine korake, ali on nema vremena i Karmen mora da potraži drugu podršku. Dok Patrisija za to vreme nastavlja da dobro pokriva svoja leđa neočekivanim saveznicima. S druge strane, Linda nastavlja svoju posebnu borbu da ostane u koloniji. Otac joj ne olakšava posao, ali je ona imala sjajnu ideju.
154. epizoda
Dijana planira bezbroj aktivnosti sa Hulijom, a Elena joj nudi pomoć da je se reši. Hulija priznaje Eleni da joj se sviđa psiholog Leo.
Erik ne prihvata vezu Tirse i Olge.
Karmen otkriva Enoi da oseća nešto posebno prema Viktoru.
Ines ponovo ugleda crvenokosu devojku koja je podseća na Alisiju i prilazi joj na trgu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *