Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 14. epizoda - Manohar sazna da je Đanvi zapravo Puđa!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 14. epizoda – Manohar sazna da je Đanvi zapravo Puđa!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 14. epizoda – Manohar sazna da je Đanvi zapravo Puđa!

Prevela: Jeca 
PK-ov vozač Manohar stiže na Kavjin Gvalior koledž.
PK obaveštava Kabira da on i Kavja moraju da prisustvuju konferenciji za štampu oko 12 sati i da moraju da kažu da je neko poslao montirani snimak i da se nikakav obred (molitva) za udovice nije desio. Kabir je odlučan da neće lagati. PK mu naređuje da posluša njegovo naređenje i ode odatle. Druv ubeđuje Kabira da laže zbog njega. Kabir jedva pristane.
Vozač obaveštava PK-a da je Kavja studirala na Gvalior koledžu i bila je odličan student, udala se za vojnog oficira. PK ga kritikuje da mu je platio da bi saznao sve detalje o Kavji, a ne da bi je hvalio. Vozač ugleda Đanvinu sliku na listi najboljih studenata pod imenom Puđa Šarma. Razmišlja da Puđa od ranije poznaje porodicu Mital. Priseti se njenog razgovora za posao sa PK-om, kada se tek pojavila. On se kod radnika raspituje za Puđu, ali ovaj mu govori da je on novi tu i da ne zna ništa, ali može da proveri u zapisima. Manohar razmišlja da ako obavesti PK-a za Đanvi, dobiće pohvalu i nešto novca, ali može da dobije mnogo novca ako uceni Đanvi i obogatiće se.
Kabir ode u svoju sobu i prenosi Kavji šta je PK rekao. Doda da on (PK) zaslužuje kaznu za svoje grehe i jer je lažov, ona (Kavja) ne treba da prisustvuje konferenciji za štampu. Kavja kaže da će prisustvovati jer je u pitanju PK-ova reputacija. Kabir prokomentariše da Kavja postaje kao Đanvi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *