Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 32. epizoda - Manohar preti Đanvi!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 32. epizoda – Manohar preti Đanvi!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 32. epizoda – Manohar preti Đanvi!
Đanvi poseti Ammu i otkrije joj da je Šel motrio na Manohara, ali ovaj je pobegao. Amma veli da je Manohar trebao pažljivije da motri na njega. Upadne Išani i obruši se na Đanvi što toliko podržava Kavju.
Đanvi izjavi da je Aruš dete, sa detetovim životom se ne mogu igrati. Kavja je trenutno u nevolji. U životu, tu i tamo moraju da se sprijatelje sa brojnim pojedincima da bi nakon toga dali svakom po zasluzi. Amma se složi i uteši Išani.
PK dođe u dom komisionara Ragava. Ragav prebaci PK-u da ga je nešto ranije nazvao beskorisnim, a sad je došao kod njega kući da potraži pomoć. PK mu otkrije da mora da iskoristi Kabirovo vojno hapšenje da bi pobedio na izborima. Na kraju krajeva, nacionalizam je najbolje oružje za pobedu na izborima. 
Ragav izjavi da je pokvaren do te mere da koristi sopstveno dete. PK potom kaže da je bolje da pobedi na izborima zbog Kabira, nego da izgubi.
Kavja je istresirana i govori Suman da će se Đanvi pobrinuti za Aruša. Mora da ide u vojni odsek. Njoj je samo potrebno da Kabir izađe iz zatvora. Žrtvovao se, samo da bi obezbedio nju i Aruša. 
Kabira ispituju u vojsci. Misle da krije još nešto. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *