Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 36. epizoda – PK ubije Manohara!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 36. epizoda – PK ubije Manohara!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 36. epizoda – PK ubije Manohara!
Prevod: Jeca
 
Đanvi probada Manoharovo stopalo. Manohar ispusti pištolj i vrišti od bola. Đanvi podigne pištolj i kaže da se igra može promeniti svakog trenutka.
Druv obaveštava PK-a da je signal Đanvinog telefona tu negde u blizini.
Manohar provocira Đanvi da ga upuca ako može, ali ne može jer je ona ćerka lojalnog doktora dobrice.
Đanvi se ruke tresu. Išani kaže Đanvi da puca, on se igra sa njenim mozgom. Manohar nastavlja da priča kako joj je ubio njenog oca i zapalio njihovu kuću. Đanvi nastavlja da paniči. Manohar joj otme pištolj i nastavlja sa pričom. U trenutku se začuje pucanj. Đanvino lice je poprskano krvlju. Išani vrišti. PK je stigao na vreme i upucao Manohara.
Manohar padne mrtav. Đanvi pogodi metak u vrat i umalo padne sa litice kad Kavja potrči i uhvati je za ruku. Druv potrči ka Išani i odveže je. Moli Đanvi da otvori oči. PK pozove policijskog komesara Ragava i obaveštava ga da je jedan njegov lojalni pas poludeo i morao je da ga upuca. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *