Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 4. epizoda - Kabir priznaje istinu Đanvi!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 4. epizoda – Kabir priznaje istinu Đanvi!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 4. epizoda – Kabir priznaje istinu Đanvi!

Prevela: Maja
Đanvi ulazi u Kavjinu prostoriju i ne nalazi unutra ni nju ni njen prtljag. Zajedno sa Arušom, Kavja čeka voz na železničkoj stanici. Aruš je pita zašto im se Kabir nije pridružio, pa neka ga zovne i popriča. Kavja mu prvo otresito naredi da ućuti, ali se onda oseti krivom i kaže da je Kabir pretrpan poslom te da će ga nazvati kasnije. Kabir se vraća sa duge vožnje. Druv se našali sa njim oko toga da li mu je vozilo ispravno, strahuje da uruči njegova kola vojsci. Đanvi zove Kabira i obaveštava ga da je Kavja nestala. Tetka Čanda, kao pravi juniorski zlikovac, viče da proveri da nije Kavja ukrala nakit pošto je čula dosta sličnih pričica. Đanvi je upozori da prestane da sumnja Kavju i preko telefona kaže Kabiru da izlaze ispred da potraže Kavju. PK veli da nema potrebe za tim. Deka se obraća porodici da prekine trabunjati loše stvari o Kavji i poruči Đanvi da ode da je potraži. Đanvi se složi, pa išeta ispred i uleće u vozilo sa Druvom i Kabirom.
Kavja pita Aruša treba li mu keks, čips itd. Aruš zatraži čips, pa ona otide da mu ga kupi. Aruš primeti vojnike i pozdravi ih prisećajući se kako ga je otac učio da pozdravi vojsku čim je vidi. On hoda za njim. Kavja se vraća i paniči kad ne zatiče Aruša tu. Ona traži okolo. Aruš posmatra vojnički džip i seća se kako se krio u očevom džipu, pa se on ušunja unutra i sakrije. Džip se odveze odatle. Kabir i Đanvi stižu na železničku stanicu, pa nastavljaju potragu za Arušom i Kavjom. Kavja nastavlja da paniči i traži Aruša, te se usput sudara sa Kabirom i plače jadikujući da je Aruš nestao.
We don’t own this picture. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *