Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 47. epizoda – Kavja napusti kuću, PK-ov otac je paralizovan!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 47. epizoda – Kavja napusti kuću, PK-ov otac je paralizovan!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 47. epizoda – Kavja napusti kuću, PK-ov otac je paralizovan!

PK nišani u Kavju. Svi pokušavaju da ga zaustave, Aruš je preplašen. Đanvi insistira da Kavja ode pre nego što se nešto gore ne desi. Kavja izjavi da će oni shvatiti svoju grešku i ode. Đanvi glumi da je uznemirena, pa Druv dođe da je uteši. Đanvi govori Ammi da svi veruju da je Kavja Puđa Šarma, sad samo mora da uznemiri Suman još više.
Ona daje instrukcije Ammi za neke papire. Kabir optuži oca da je smislio nešto protiv Kavje. PK mu kaže da ide (Kabir) ako mu ne veruje. Suman kaže da je uvek verovala da će se Puđa vratiti. Kabir objavi da će vratiti Kavju. PK izjavi da će ih oboje upucati ako se vrate zajedno. PK-ov otac ima srčani napad. Amma obezbedi Đanvi papire koje je tražila.
Đanvi obaveštava Ammu da je PK-ov otac paralizovan. Amma je upozorava na Kabira. Đanvi joj govori da ne brine, sve ide po njenom planu, biće prekasno za Kavju. Kabir ugleda Kavju u hramu i kaže joj da je njegova porodica ne zaslužuje. Kavja govori da ne može to više da podnese i predloži da razdvoje puteve. Kabir traži od nje da započne novi život sa njim. Kavja kaže da je Đanvi Puđa Šarma.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *