Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 6. epizoda - Đanvi ima opasan plan!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 6. epizoda – Đanvi ima opasan plan!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 6. epizoda – Đanvi ima opasan plan!

Đanvi je dovela Išani u hram. Išani je upita zašto tako često posećuje baš taj hram. Đanvi odgovori da su se u tačno taj hram sklonile nakon što im je kuća izgorela. I dalje jasno vidi Išani kako je bila prikovana za taj stub u hramu. Ali, jedno stoji. Uništiće PK Mitala, kud puklo da puklo. Potom se priseti svih svojih nedela: uticala je da Suman postane mentalno-nestabilna osoba, ona je dodala ribu u hranu sveštenika, ona je poslala umetnu glavu sa metkom PK-u, razbila one ćupove namerno, itd… Sutra će razotkriti pred svima da je Kavja udovica i samim tim će je Mitalovi još više izvređati. Kavja će biti primorana da ode iz kuće, inače će je lično izbaciti. A onda će se pobrinuti da se Išani uda za Kabira. Međutim, ona (Išani) ne sme da zavoli Kabira, pošto će možda biti primorane da postanu udovice kako bi ostvarile svoj cilj. Išani izjavi da je ostvarenje cilja onda jako blizu. Nekim čudom tu stigne i PK, koji dozove Đanvi. Đanvi prokomentariše da je gdin PK Mital lično došao da ih odvede kući, deluje kao pobesneli starac. Potom se približi ovom i pita kako to da uradi? Išani prokomentariše da je na sve spremna kako bi ostvarila svoj cilj. PK veli da je taj stav dobar za biznis, ali ne i kad se radi o porodici. Ima da odvede Išani kući, a Kavja ne sme da pisne. Smesti Išani unutar auta. Đanvi joj krišom namigne. Sledećeg jutra, Đanvi radi “aarti” povodom godišnjice braka PK-a i Suman. PK je pita što radi aarti, njemu je bitnije nešto oko izbora (politika) od te nazovi godišnjice braka. 
We don’t own this picture. (NASTAVAK NA SLED.STR.) 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *