Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 7. epizoda - Đanvi smesti da PK sazna istinu!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 7. epizoda – Đanvi smesti da PK sazna celu istinu!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 7. epizoda – Đanvi smesti da PK sazna celu istinu!

U dvorištu, PK je sa inspektorom i čovekom koji je uredio i stvorio onu umetnu glavu kao pretnju PK-u. Po njegovom opisu, neki umetnik je napravio crtež žene koja je navodno izdala naređenje za to. Đanvi je došla. Pita PK-a šta će tu, zašto nije među gostima na zabavi? PK joj otkrije da je ta devojka sa slike poslala onu umetnu glavu. Ovaj čovek deluje iznenađeno videvši Đanvi i tvrdi da je jako slična devojci sa crteža, tj. one koja je izdala naređenje. Biva prekoren jer je Đanvi snaha Mitalovih. Đanvi predloži da se jednostavno vrate na zabavu koja se odvija unutar kuće. Inspektor naredi da se umetnik i ovaj čovek odvedu. Đanvi zadovoljna pogleda u tog čoveka. Potom trijumfalno odlazi odatle.Kabir priđe Đeju u baru primetivši da ovaj krišom konzumira alkohol. Đej negira da pije, te da on (Đej) ne krije ništa poput njega (Kabira). Kabir se zeza, pita da li da on otkrije sve svoje tajne. Predlaže mu da sačeka šest meseci da napuni osamnaest, a onda će ga batica (tj. on, Kabir) pokazati kako se pije, ima da se opiju zajedno i uživaju. 😀 Đej mu otkrije da ga je strah od PK-a, neka mu ne govori ništa o tome. Kabir prokomentariše da je taj strah od PK-a zapravo glavni problem u kući. Pridruže se ostalima na zabavi. Vreme je da PK i Suman zajedno iseku tortu. PK tiho prosikće ženi da se nasmeje pred svima. Prisutne zvanice i ostali tapšu. Đanvi priđe Arušu. Zatraži dozvolu od Kavje i odvede ga da se igra sa nekim dečakom. Kabir se približi ocu da mu čestita godišnjicu braka. Nahrane jedno drugo parčetom torte. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *