Gayatri smišlja kako da pronađe Raj Matu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (163. ep.) 8.3.2016. – Gayatri smišlja kako da pronađe Raj Matu!

By  | 

1

Prevod: Vivi

Rana ji zaustavi Rajeshwari i kaže da će on dati Gayatri posao zbog koga će sama napustiti palatu. Ona dođe, Rana ji joj kaže da pripremi Haseenu za jahanje. Rajeshwari kaže da je to lak posao, Rana ji kaže ne tako lak. Oni čuju Haseenino njištanje i odu na terasu.

Dole, Haseena je van kontrole i baci kofu vodu na Gayatri. Rajeshwari čeka da Haseena gurne Gayatri, ali Haseena se odjednom smiri. Gayatri kaže Haseeni da je to ona, Gayatri. Rana ji i Lakhan odjednom izađu napolje, Lakhan se pita šta ako Rana ji ugleda Gayatri bez boje i stane ispred njega. U međuvremenu, Gayatri je opet stavila boju na lice. Rana ji gleda Haseenu smirenu, Gayatri je hrani. Gayatri kaže Rana ji-u da može da jaše. Rana ji kaže da ne želi to više, treba da ide (ona) da se umije. On zaustavi Gayatri i pita je kako je uradila to, ona kaže sa ljubavlju. Ona kaže da se u njenom selu kaže da bez obzira da li je u pitanju životinja ili čovek, ne može se dugo držati podalje od ljubavi. Rana ji ode unutra. Kokila kaže da ima nešto u toj Savitri (Gayatri), pretukla je sve i drži predavanja Rana ji-u. Rajeshwari kaže da nije dozvolila Gayatri da živi sa Rana ji-em, šta je Savitri (valjda). Rana ji lično želi da ova služavka bude poslata iz palate. Gayatri je gleda i razmišlja da je njena ljubav pobedila smrt, šta je Rajeshwari. Osveta mržnje dolazi pre ljubavi, ona će uraditi neurađeni posao njenog muža. Gayatri uđe unutra. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *