Bari Rani Maa planira da ubije Rani i Raj Matu!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (331. ep.) 28.10.2016. – Bari Rani Maa planira da ubije Rani i Raj Matu!

By  | 

1Bari Rani Maa planira da ubije Rani i Raj Matu!

Rani uđe u sobu i zuri u Bindu, Bindu ode dok Raja objašnjava da je ona samo došla da se izvini. Rani zagrli Raju uverivši ga da mu veruje i da joj ne trebaju objašnjenja. Ona uzme lek za Raj Matu i ode. Raja se pita šta Rani krije.
U sobi, Raj Mata kaže Amriti da je pala po planu Bari Rani Maa, ali da ne treba da kaže Rani. Rani čuje ovo na vratima i pretpostavlja da su Bari Rani Maa i Bindu zajedno. Ona razgovara sa Raj Matom i Amritom o tome da treba da nauče Bindu lekciju.
U sobi, Bindu se sprema kad koža počne jako da je svrbi, na njenom telu se pojavi alergija. Rani je gleda, razmišlja kako je igra tek počela. Sa druge strane, Bari Rani Maa sedne na svoju stolicu gledajući Paan, pokuša da ustane, ali ne može. Raj Mata dođe i uhvati je za ruke i poljulja joj stolicu i kaže da je razmišljala da je natera malo (Bari Rani Maa) da odmori. Zaveže je konopcima. Bari Rani Maa kaže da će je ova šala skupo koštati, ali joj Raj Mata kaže da one nemaju odnos vredan šale, sad ona (Bari Rani Maa) treba da razmišlja koji će pištolj da ispali metak. Bari Rani Maa je šokirana kad vidi da je okidač pištolja vezan konopcem za dugme/bravu od vrata. Bari Rani Maa kaže Raj Mati da će je ovo koštati jako skupo. Raj Mataa joj gurne krpu u usta i obeća joj da će pogrebna ceremonija biti dobro odrađeni. Ona ode iz sobe. Bari Rani Maa-ine ruke su zalepljene lepkom za stolicu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *