ETRETR-Bindu je uhapšena, Bari Rani Maa je mrtva

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (337. ep.) 07.11.2016. – Bindu je uhapšena, Bari Rani Maa je mrtva?!

By  | 

capture-20161107-201820ETRETR-Bindu je uhapšena, Bari Rani Maa je mrtva

Gomila zahtjeva Bari Rani Maaino pogubljenje, kamenuju je. Rani je pokrije i veli da će samo sudstvo da je kazni. Bari Rani Maa iskoristi priliku i zgrabi pištolj od inspektora, zahtjeva da se povuku inače će ubiti Rani. Bindu uzme pištolj i uperi ga u Raju, Rani to vidi i pita Raju da uradi kako kažu. Bari Rani Maa uvede Rani unutra i naredi Bindu da zatvori vrata. Raja i Jeewan trče ka vratima, ali već su zaključana. Raj Mata se onesvijesti.
Unutra, Rani upozorava da Bari Rani Maa neće biti pošteđena nakon što je ubije. Bari Rani Maa je odlučna da uništi zadnju nadu AMirkota, Rana ji-evo i Gayatrino dijete. Juman pokuša otvoriti palatu, Bari Rani Maa opali metak u njega i upozorava ih da ostanu napolju.
Jeewan predoloži da idu na zadnji ulaz. Obeća Raji da neće dozvoltii da se bilo šta dogodi Rani i drži Raju na ramenu. Raja uskoči unutra. Bari Rani Maa i Bindu vode Rani na sprat. Bindu padne i pištolj odleti nekoliko stepenica niže. Raja dolazi, udari je s leđa u vrat i uzme pištolj. Vani, Raj Mata se budi vrišteći Ranino ime. Bari Rani Maa je dovela Rani na balkon i smije se histerično. Hvali se kako je pobjedila zauvijek. Raj Mata preklinje za Ranin život, Bari Rani Maa je podsjeti da je ona vještica i bez srca, krene povuči obarač kada Raja dođe otpozadi. On povuče obarač, ali pištolj je prazan. Bari Rani Maa uperi pištolj ka Raninoj glavi. Govori da su Rana ji i Gayatri ostavili nešto na sviojetu, ali njihova ljubavna priča…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *