ETR-Sakina pred svima govori da je muž htio prodati

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (340. ep.) 10.11.2016. – Sakina pred svima govori da je muž htio prodati!

By  | 

capture-20161110-213425ETR-Sakina pred svima govori da je muž htio prodati

Raja nalazi Raninu nanogicu na ulici. Ovamo, Rani je zabrinuta i moli se za zaštitu porodice. Žena iz Iqbalovog mjesta potplati Abdula da nije bitno kako, ali Ranina porodica ne smije doći tu. Rani pokuša pobjeći kroz prozor, Iqbal je zaustavi, nije sigurno da ode, šta ako joj se nešto dogodi. Bashir i drugi ulaze u palatu. Raja Mata se suoči sa njim, ne dozvoljava mu da dodirne Sakinu. Bashir napada Raj Matu mačem, ali ga zaustavi svojom rukom. Raj Mata uzme mač. Abdul dolazi tu, Raja ga tuče pitajući za Rani. Ovaj veli da je u Nawabovoj kući.
Uveče, Rani stoji uplakana kod prozora. Iqbal donosi voće da pojede nešto, njene suze neće biti od koristi. U ženskoj prirodi je da zaplače nakon što zapali vatru, iako znaju da te suze ne mogu ugasiti vatru. On joj ponudi čašu vode. Iznenada Rani osjeti povjetarac i potrči ka vratima, u nadi da je Raja. Iqbal u tišini ode. Rani gleda u Raju koji ide ka njoj, trče jedno ka drugom. Iqbal ih gleda. Rani je zabrinuta za Raj Matu. Žena misli kako Abdul nije mogao zaustaviti Raninu porodicu. Raja govori Iqbalu da su njegovi ljudi pokušali sve, ali on je stigao nja vrijeme. Pozove sve unutra. Iqbal gleda Baskira i ostale kako ulaze, povrijeđeni. Raja se hvali da im je to uradio, mogao se ponašati lošije prema njima, ali u njihovoj porodici nikada ne udaraju žene. Iqbal zgrabi Abdula za vrat. Abdul veli da je uradio to zbog njegove majke. Iqbal uđe unutru, žena požuri ka njegovom krevetu. Iqbal ulazi u sobu i slomi čašu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *