Ek Tha Raja Ek Thi Rani - Sakina oprašta Javeedu

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (341. ep.) 11.11.2016. – Sakina oprašta Javedu!

By  | 

capture-20161111-210424Ek Tha Raja Ek Thi Rani – Sakina oprašta Javeedu

Iqbal proklinje Javeda. POtom kaže Sakini da je njena tvrđava koju nije trebala napustiti. Javed zahtjeva drugu šansu. Rani ga upozori da ne dodirne Sakinu ponovo. Sakina mu oprašta. Iqbal podsjeti Javeda na njegova pravila. Oproštaj prvi put, kazna drugi. Rani im govori da odu u policijsku stanicu sami ili će ona pozvati policiju.
Iqbal pita Rani da li je naučila časove ponašanja prije nego što sazna cijelu istinu. Da je dovela Sakinu tu prije pozivanja policije, stvar ne bi toliko planula. Raja je pita da ode, ova rasprava je beskorisna. Iqbal veli da ne voli da se svađa sa ženama, one moraju svakako ostati kod kuće. Rani govori da je pozicija žena veća od muškaraca, zato je svaka religija stavila raj ispod majčinih stopala. Raja povede Rani sa sobom, jer su Amrita i Raj Mata zabrinute. Rani ode bijesna. Iqbal je zamišljen i pokušava se smiriti.
U palati, Rani je ljuta i kuva u kihinji. Meenu veli da dok ne zapali nešto, neće se smiriti. Svi pokušaju pobjeći, ali Rani dolazi. Predstavlja im zagoreli tost i jaja. Govori da svaka žena radi 24 sata, a oni i dalje misle da žena ne može donijeti dobru odluku. Zabrinuta je da nije važno koliko pukušava, neće nikada uspjeti. Raja joj kaže da prestane sa glupostima, daje joj zagoreli dio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *