Iqbal spasi Rani od Thakura!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (355. ep.) 1.12.2016. – Iqbal spasi Rani od Thakura!

By  | 

1Iqbal spasi Rani od Thakura!

Iqbal izađe iz auta. Maskirani čovek spazi Ranin auto. Rani razmišlja da je trebala da pozove Raju. Iqbal pokuca na prozor kola, kaže joj da pođe sa njim jer mu njegovi morali ne dozvoljavaju da je ostavi samu.  Trebaju joj drugarstvo i zaštita. Rani insistira da je on najviše trebao Nusrat. On je na silu izvuče iz kola, ona vrišti uplašivši se grmljavine i poželi da je Raja tu. Raja vozi tražeći Rani, stražari mu kažu da je put opasan i nijedan auto nije prošao tim putem.
Rani prati Iqbala kroz šumu pitajući gde idu. Iqbal kaže da je možda tu put ka Amirkotu. Thakur pronađe otiske stopala Rani i Iqbala u šumi. Rani pronađe stražare koji mu sve ispričaju. Raja je zabrinut i pošalje ih obojicu da potraže Rani u šumi.
Sa druge strane, Rani izabere put suprotan od onog koji Iqbal izabere. Iqbal insistira da se muškarci bolje snalaze kad su putevi u pitanju. Rani poželi da se tako dobro snalazio i u životnim putevima, Nusrat bi onda preživela. Oni ćuteći odu različitim putevima. Rani čuje kako je Raja doziva, a onda pomisli da joj se možda pričinjava. Thakur stigne na to isto mesto, baci novčić i ode istim putem kojim je Rani otišla. Thakur uhvati Rani i uperi pištolj u nju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *