Ek Tha Raja Ek Thi Rani (468. ep.) 15.05.2017. – Raaj planira da razotkrije Rani!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (468. ep.) 15.05.2017. – Raaj planira da razotkrije Rani!

By  | 

Raaj planira da razotkrije Rani!

Rani kaže Sumindi da ne želi da ide na put sa Raajom, ne oseća nikakvu povezanost sa njim. Suminda insistira da treba da ide sa Raajom, ovo će ih zbližiti.
Rani se popenje gore i pronađe crveno srce tamo. Raaj se pojavi otpozadi i pita je da otvori vrata. Korpa padne na njenu ruku i svici se razlete po sobi (valjda). Rani legne na klupu pored kreveta i plače. Raaj uđe u sobu i izvini se Rani, tražeći poslednju šansu. Rani pita šta joj je uradio, da li neko toliko moli tek kad povredi nekog tako mnogo. Raaj kaže da ju je zaista puno povredio, kad god ona želi da priča sa njim on ne sluša, ne dozvoljava joj da ga voli. On je ljut kad se ona naljuti na njega. Plaši se da će je izgubiti, boji se da će ga ona napustiti jednog dana a da on neće moći da je zaustavi. On je voli, najviše ga boli što ga se ona ne seća. Želi svoju ljubav natrag. Rani se pita kome da veruje, onome koji stoji tu ili onome koji ju je gurnuo sa ili onome koji ju je gurnuo sa litice. Rani kaže da ni njoj nije lako kad se ne seća ničega z vezi njega. Možda se seti svega vremenom i postane tako slatka prema njemu kao što je on prema njoj. Raaj kaže da on nema vremena, mora da odigra svoj naredni trik. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *