Ek Tha Raja Ek Thi Rani (491.ep.) 15.06.2017. – Vasundra obrlati Rađinog dvojnika i nagovori ga da joj pomogne!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (491.ep.) 15.06.2017. – Vasundra obrlati Rađinog dvojnika i nagovori ga da joj pomogne!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (491.ep.) 15.06.2017. – Vasundra obrlati Rađinog dvojnika i nagovori ga da joj pomogne!
Vasundra se ušunja u garderober kod Rađinog dvojnika, ovaj je ne vidi. Ona se zgrane kad ugleda tog momka, pomisli prvo da je Rađa živ. Ali se onda sabere, to je nemoguće, niko ne bi mogao da se spasi onakve vatre.
Napolju, Rani ugleda kućicu gde je garderober i zove inspekora da pretraže i to mesto.
Dvojnik se spakuje i izađe. Vasundra skine veo koji joj se zakačio za nameštaj i pođe za njim.
Doši se nervira jer nisu našli Vasundru u garderoberu. Zove Rani da pođu. Međutim, Rani na podu ugleda veo koji je Vasundra nosila i seti se da ga je imala žena kojoj se zamalo obratila kad je dolazila u hram, pre nego što ju je Doši pozvao. Sigurna je da je to bila Vasundra. Nastavljaju sa potragom. Rani opet pita ljude unaokolo prepoznaju li ženu sa fotografije.
Vasundra stiže pred kućerak u koji je ušao Rađin dvojnik. Uverava sebe da to nije Rađa, da je on mrtav. Pokuca na vrata. Dvojnik otvori, pita je šta želi. Vasundra se opet zgrane i onesvesti. Dvojnik se zabrine.
Rani, Doši i policija kucaju na vrata dvojnikove kuće, ali im otvori neki stariji čovek. Ovi ga pitaju prepozanje li ženu sa fotografije, to je Vasundra, ministarka. Traži je policija za zločin koji je počinila. Čovek odgovara da je nije video. Ovi odu, a on uđe u kuću. Vasundra izađe ispod kreveta. Zahvali se čoveku što je nije odao i pita ga ko je onaj mladić (dvojnik). Čovek odgovori da je to njegov sin, Šira. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *