Ek Tha Raja Ek Thi Rani (492.ep.) 16.06.2017. – Šira brani Vasundru koja biva krunisana!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (492.ep.) 16.06.2017. – Šira brani Vasundru koja biva krunisana!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (492.ep.) 16.06.2017. – Šira brani Vasundru koja biva krunisana!
Širin otac govori Rani i ostalima da je našao Rađu povređenog i odveo ga je svojoj kući. Kad ga je Vasundra srela onda ga je ona dovela u palatu. Šira nazove Vasundru majkom (Badi maa) jer mu je dala nov život. Rani kaže kako se Rađ sad ničega ne seća, ali Vasundra i njen sin su uništili Sakšin život. Šira insistira, kaže kako će ostati tu samo ako bude ostala i Vasundra. Anandi dozvoljava da ostane i kaže Rađi da ide da ga krunišu. Šira pođe ka postolju i izjavi kako će raditi samo ono što je za dobrobit Amirkota. On prođe pored Rani i povede Vasundru ka postolju. Klekne pred njom i kaže kako će joj služiti. On potom tera Rani da stavi Vasundri turban. Rani sa suzama u očima kruniše Vasundru stavivši joj turban na glavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Doši pita Rani, koja se obukla kao nevesta, da li je sigurna u to što radi. Ova odgovori da želi da bude Rađina Rani i hoće da razgovara sa njim. Zna da on gaji osećanja prema njoj. Ona ode u sobu kod Šire sa kutijicom u kojoj je njen sindur. Sedne do njega na krevet. Šira ustukne. Rani ga uhvati za ruku, kaže mu da se ne sklanja od nje, ona mu je žena koju jako voli. Doda kako se jako uplašila da ga je izgubila. Zatraži od njega da joj stavi sindur. Šira je napeto gleda. Rani traži od njega da je opet načini nevestom. Ovaj taman da joj stavi sindur, kad se tu pojavi Anandi sa Širinim ocem. Otac Širin kaže Rani da ona mora odraditi puđu jer su mislili da je udovica i dok to ne uradi, ne može živeti sa Rađom kao njegova žena. Rani se pita kako taj čovek zna šta se to dešavalo u palati. Anandi se slaže sa Širinim ocem. Rani ode uznemirena. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *