Ek Tha Raja Ek Thi Rani (54. ep.) 07.10.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (54. ep.) 07.10.2015. – Gayatri obećava Rana ji-u da će do Diwali-ja biti zajedno!

By  | 

1

Prevod: Jeca & Vivian

Seth je uznemiren, Maa mu priđe i kaže da je ono što je uradio najviše povredilo njegovu ćerku. Ona kaže da ju je on naučio da se bori, sad joj treba hrabrost da ostvari svoje snove u toj velikoj palati. Ona mu kaže da ide da je vidi na kratko.

Gayatri plače u svojoj sobi zbog Rana ji-evih reči. Sluga dođe da joj kaže da je njen otac došao da je vidi. Gayatri je uzbuđena, a onda razmišlja kako on ne može da je vidi u tom stanju. Ona kaže slugi da kaže njenom ocu da se ona ne oseća dobro, ona mu da instrukcije da ga ne pusti da ode bez večere. Ona krene da pije vodu, a onda razmisli da žena čij muž je ne prihvata ne može čak ni da pije vodu.
Sluga kaže Sethu da se Rani ne oseća dobro i da mu je dala instrukcije da ga ne pusti bez večere. Seth kaže da on ne jede u kući svoje ćerke. Gayatri sluša sve to i okrene se i ugleda služavku koja kaže da je vreme da se spremi hrana za hram. Gayatri kaže da će ona uraditi to. Kokila dođe u kuhinju, gurne tanjir koji Gayatri drži i on padne. Ona kaže Gayatri da je ona (Gayatri) tako besramna, čak je i taj tanjir pao na pod uz mali trzaj ali nju je njen muž jako uvredio, a ona ipak stoji besramno tu. Raj Mata zaustavi Kokilu, kaže da će ona sad pričati a Kokila mora slušati. Ona zaustavi sluge i kaže im da gledaju dramu, kaže Kokili da je odrasla u palati, a ipak njen karakter je tako nizak. Kaže joj da šta god da se desilo između Rana ji-a i Rani Gayatri je stvar supružnika. Rana ji ne može da oduzme Gayatri pravo Rani. Ona podseti Kokilu da sve glave koje su podignute protiv kraljica ne stoje na telu dugo. Ona kaže Kokili da se izvini Gayatri. Kokila se izvini. Raj Mata pita sluge da li su čuli nešto. Kokila ponovi naglas, plačući, traži oproštaj. Raj Mata joj kaže da može ići sad. Ona (Raj Mata) kaže Gayatri da je ona Rani, mora naučiti da odgovori na uvrede. Kaže joj da se spremi, ljudi čekaju da vide svoju novu Rani. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *