Elif – od 1033. do 1038. epizode

Elif

Elif – od 1033. do 1038. epizode

By  | 

Elif – od 1033. do 1037. epizode
1033. epi: Melek uzima Madžidine lekove iz Kimetine sobe, i odnese ih na analizu, u laboratoriju. Alev, podsretstvom Tufana, pokuša da dokaže Šafaku da je Leman glavni krivac za sve spletke, ali upada u sopstvenu zamku. Besan što ga je ostavila na cedilu kad mu je bilo najteže, Tufan okrivljuje Alev za sve. To natera Šafaka da kaže majci da izbaci Alev iz kuće.
1034. epi: Iako Alev pokuša da se dodvori Leman, ova ostaje neumoljiva i izjavi da više ne želi da je vidi; ni u kvartu, ni u svojoj kući. 
Međutim, Žulide nema srca da ostavi Alev na ulicu. Na Emirhanovo iznenađenje, dovodi je privremeno u svoju kuću, dok ova ne nađe smeštaj. 
Mahir prokljuvi Melekine namere sa analizom lekova, i još jednom izbavi majku iz nevolje.
Melek očekuje potvrdu svojih sumnji, ali iznenađena je kada ugleda rezultate analize.
1035. epi: Mahir sazna da Kimet već zna da je Melek nosila lekove na analizu. To se pretvori u dodatni razlog za strahovanje u vezi Melekine i Elifine sigurnosti. 
Alev je i dalje odlučna da rastavi Žulide i Šafaka i osujeti njihovo venčanje. Njenu odlučnost ne dotakne čak ni Žulidin lepi gest.
Žulide je, pak, tužna što ne može da dopre do svojih voljenih i pozove ih na venčanje.
Melek ima predosećaj da se sa Žulide nešto dešava, te joj zbog toga odlazi u posetu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *