Evsun ostavlja Ardu i odlazi u Milano!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 92 epizoda prvi deo, Evsun ostavlja Ardu i odlazi u Milano!

By  | 

pageEvsun ostavlja Ardu i odlazi u Milano!

Sultan je sama i skrhana, pita se kako je Zejneb mogla da rasturi Evsuin dom, oči su joj pune suza.Dževrije dolazi i kaže Sultan da će sve ispričati strini Ganimet.Dževrije joj kaže da treba da Ganimet uzme Zejneb od nje i tako je spasi.

Evsun je na aerodromu, predaje pasoš i kartu. Bahar i Arda dolaze kako bi je sprečili da ode.Arda moli Evsun da ne ide, ali Evsun ipak ulazi da se ukrca u avion.Stjuardesa objašnjava putnicima kako da se vežu i govori Evsun da se ne vezuje jer će svakako uskoro izaći iz aviona.Evsun je ljuta.Pilot govori trenutnu temperaturu, da je vreme povoljno za let, ali i za izlazak iz aviona. On govori Evsun da je Arda mnogo voli i da mu pruži novu šansu.Kaže joj da izadje na izlaz koji joj stjuardesa pokazuje jer je to izlaz ljubavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Arda ulazi u avion sa buketom cveća, kaže Evsun da zna da je pogrešio i da će ići za njom sve dok mu ne oprosti.Putnici ubedjuju Evsun da oprosti Ardi.Evsun mu oprašta.Stjuardesa pokušava da kaže Evsun da se veže jer poleću.Evsun shvata da je sve zamišljala.

Sultan odlazi kod Dževrije koja se sprema da ode kod Ganimet u selo kako bi je vratila.Dževrije joj kaže da bude srećna što je nije prijavila.Sultan je hvata za vrat i pokušava da je zadavi.Muzafer je spašava.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *