Fanaa Ishq Mein Marjawan – 109. epizoda - Agasthya željno iščekuje Pakhi kući!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 109. epizoda – Agasthya željno iščekuje Pakhi kući!

By  | 

Agasthya željno iščekuje Pakhi kući!
Sameer se izvini Agasthyi što je posumnjao u njega, ovaj mu ne zamera. Stiže i Pakhi koja se priseti da je rekla svom nerođenom detetu da ne može ponovo verovati njegovom/njenom tati. Povede Agasthyu ispred da popričaju. Agasthya govori Pakhi da ne mora da brine što nije uhvatila Shanayinog napadača. Njegov privatni istražitelj ga je uhvatio i odveo u policiju. Policija će otkriti krivca. Zaklinje se da će ubiti osobu koja je odgovorna za sve. Sve će biti u redu samo da ga uhvate. Šta je ono htela da mu kaže? Pošto Pakhi ćuti, on kaže da je u redu, može mu reći uveče kada bude došao da je pokupi. Pakhi žustro ustane i izjavi da neće poći s njim. Tačnije, nema potrebe za tim, Sameer će je dovesti. Agasthyi lakne, ostalo je samo nekoliko sati do uveče, nakon toga je više nikada neće pustiti od sebe. On se oklizne i zamalo padne, ali ga Pakhi zadrži. Agasthya radosno odlazi rekavši da će je čekati. Pakhi se rasplače.
Naveli pita Neelimu koja se moli gde je Agasthya. Neelima odgovori da je otišao kod Pakhi. Naveli pita da li će sve biti u redu između Agasthye i Pakhi. Baka se nada da hoće. Njih dve se zabrinu kada se boginjin veo zapali, Neelima prokomentariše da je to loš znak, brine je da bi nešto loše moglo da se dogodi. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *