Fanaa Ishq Mein Marjawan – 26. epizoda – Agasthya kupi kuću u kojoj živi Pakhina porodica!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 26. epizoda – Agasthya kupi kuću u kojoj živi Pakhina porodica!

By  | 

Agasthya kupi kuću u kojoj živi Pakhina porodica!
Mona se podsmeva Pakhi rekavši da ne mora ništa da radi u njihovoj kući. Neelima dovodi Agasthyu. Ona mu naređuje da se fokusira samo na Pakhi i da ostavi svoj posao po strani neko vreme. Ona kaže da će započeti ritual posle venčanja – pronalaženje prstena. Agasthya pronalazi prsten i kaže da je pobedio. Neelima odvodi Pakhi u sobu. Yug pozove Agasthyu. Ovaj kaže da se raspitao, ali niko nije video da neko stavlja to pismo u sanduče. Agasthya traži od Yuga da po svaku cenu sazna ko je poslao to pismo.
Neelima dovede Pakhi u Agasthyinu sobu. Pakhi se unervozi kada vidi da je soba ukrašena za prvu bračnu noć. Neelima kaže Pakhi da može da promeni šta god želi u toj sobi. Doda da je ona (Pakhi) ulazila u ovu sobu kao njegov prijatelj, ali sada je Agasthyina žena i njena snaja i to je za nju velika promena i trebaće joj vremena da to prihvati. Doda da svaka devojka prolazi kroz ovu promenu i uskoro će to postati njen život. Agasthya dolazi tu. Neelima kaže Agasthyi da se pobrine za Pakhi i ode.
Agasthya kaže Pakhi da je rekao da ne ukrašavaju sobu. Izvini joj se. On joj da kutiju rekavši da mu je baka rekla da bi trebalo da joj da poklon prve bračne noći. On insistira da Pakhi otvori kutiju. Ona ga posluša. Agasthya iz kutije vadi kartu za bioskop i kaže da je to bila karta za poslednji film koji su odgledali zajedno. Zatim vadi osušenu žutu ružu i traku koje mu je poslala na dan prijateljstva u London. Zatim pokazuje praznu bočicu parfema koji mu je Pakhi prvi put poklonila i razbijen ćup/šolju koju mu je dala kada je pošla na časove vajarstva. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *