Fanaa Ishq Mein Marjawan – 27. epizoda – Agasthya sumnja da ga Virat ucenjuje!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 27. epizoda – Agasthya sumnja da ga Virat ucenjuje!

By  | 

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 27. epizoda – Agasthya sumnja da ga Virat ucenjuje!
Pakhi se zahvaljuje Agasthyi što je pomogao njenoj porodici. Agasthya kaže da je njena porodica i njegova. Pakhi pita da li će njemu i baki smetati ako ona ponovo počne da radi kako bi pomogla svojoj porodici. Agasthya joj odgovori da je ona nezavisna i da može sama da donosi odluke. Pakhi ponovo čuje zvuk kucanja i kaže da je taj isti zvuk čula i sinoć. Agasthya se pravi da ne čuje nikakav zvuk i pita Pakhi da li je dobro. Pakhi je zbunjena.
Noću, Agasthya odlazi do vrata tajne sobe dok Pakhi spava. On upozorava osobu u toj prostoriji da ne pravi buku i odlazi.
Ujutru, baka poklanja dijamantske narukvice Pakhi. Pakhi odbija da prihvati tako skupe stvari. Baka joj kaže da ima prava na to. Nastavi da će danas prvi put kuvati za njih. Doda da ne treba da brine i da pravi jela koja zna. Kuvar će joj pomoći. Pakhi se nada da će se svima dopasti jela koja će napraviti.
Pakhi zove Premu i traži od nje da predloži neka jela koja bi mogla da napravi. Shanaya predloži da naruči hranu iz restorana. Pakhi ne želi da vara. Zatraži od Preme da joj da recept za “paneer sabzi” – omiljeno jelo njenog oca. Prema pristane i kaže da će Pakhi to lako napraviti, te da će impresionirati svekrvu. Prema takođe savetuje Pakhi da pruži šansu svom braku jer je uverena da nije mogla da dobije boljeg momka od Agasthye.
Yug i Agasthya razgovaraju o tome ko ih ucenjuje. Yug kaže da nije uspeo ništa da sazna o toj osobi. Agasthya sumnja da Virat stoji iza ovoga jer je pismo dobio nakon što je ovaj otišao sa venčanja. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *