Fanaa Ishq Mein Marjawan – 34. epizoda – Pakhi i Naveli su otete!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 34. epizoda – Pakhi i Naveli su otete!

By  | 

Pakhi i Naveli su otete!
Mona dočekuje Agasthyu i Pakhi kući i obasipa ih cvećem. Ona se ruga Pakhi govoreći da je poslala Agasthyu u zatvor. Agasthya joj kaže da prestane da uznemirava Pakhi. Ova ga upita zašto je na njenoj strani nakon onoga što je uradila. Potom upita da li Pakhi zna neku Agasthyinu tajnu. Baka kaže Moni da prestane da ih vređa. Mona odlazi ljuta. Baka savetuje Agasthyu da ode da se odmori. Agasthya je posluša. Baka zaustavi Naveli koja žuri negde i pita je gde će u to doba. Naveli laže da ide u bioskop i ode. Pakhi se izvinjava baki što je pogrešno razumela Agasthyu i poverovala Singhu. Baka ode ignorišući Pakhi.
U bolnici, Yug shvata da je Ishaan nestao i traži od medicinske sestre da ga pronađe.
Pakhi dolazi kod bake. Ona priznaje svoju grešku i kaže da se kaje.
Ishaan razmišlja da mora da pokuša da kontaktira Pakhi.
Pakhi moli baku da joj oprosti. Baka joj kaže da ima sreću što ima Agasthyu, koji joj je prvo prijatelj pa tek onda muž. Doda da je njihova veza doživotna, pa treba da brine o Agasthyi kao što on brine o njoj. Pakhi obećava da će to učiniti i kaže da će dokazati za ovaj Holi da može postati prava snaja porodice Raichand.
Agasthya slučajno nabode leđa na ekser. Pakhi dođe tu i zabrine se za njega. Želi da mu pogleda leđa, ali je Agasthya sprečava u tome. Ona ga obaveštava da ide u kupovinu i da će se nakon toga videti sa svojom porodicom. Kaže da je htela da ga obavesti o svemu što će da uradi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *