Fanaa Ishq Mein Marjawan – 36. epizoda – Agasthya pokazuje Pakhi Sameera koji je zarobljen u tajnoj sobi!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 36. epizoda – Agasthya pokazuje Pakhi Sameera koji je zarobljen u tajnoj sobi!

By  | 

Agasthya pokazuje Pakhi Sameera koji je zarobljen u tajnoj sobi!
Baka priča Pakhi da je Agasthyina maćeha pokušala da ga živog spali i da je njegovo ponašanje od tog dana posledica tog incidenta. Pakhi je šokirana. Baka nastavlja da im je nakon smrti Agasthyine majke bilo teško da se nose sa Agasthyom, pa se njegov tata ubrzo ponovo oženio. Prikazuju sećanje u kom se mali Agasthya raduje susretu sa maćehom. Baka priča da je od tog dana Agasthya u toj ženi počeo da vidi svoju majku i bio je veoma srećan. Sve je išlo dobro dok Agasthyina maćeha nije saznala da je trudna. Nakon toga se promenila i počela da smatra Agasthyu strancem. Prikazuju kako je Divali i Agasthyina maćeha pokazuje Agasthyi puno petardi. Zapali jednu i baci je u sobu, a potom izađe i zaključa vrata govoreći da će njen sin dobiti sve kada Agasthye ne bude. Agasthya doziva upomoć. Sećanje se završava. Pakhi pita kako žena može tako sa detetom koje ju je smatralo svojom majkom. Pita zar niko nije bio kod kuće da spasi Agasthyu. Baka objašnjava da je ona izašla sa Agasthyinom tatom, a da u kući nije bilo čak ni posluge. Srećom, vratila se kući jer je osećala nemir. U sećanju prikazuju kako je baka razvalila vrata sobe i spasila Agasthyu. Baka nastavlja da su tu ženu izbacili iz kuće, ali ne mogu da izbace strah od vatre iz Agasthyinog srca. Posle tog incidenta Agasthya je počeo da se plaši vatre. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *