Fatalna ljubav – 152. i 153. epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 152. i 153. epizoda

By  | 

Fatalna ljubav – 152. i 153. epizoda

152: Zija kaže Jamanu da zna zašto se loše ponaša prema Seher, to je zbog tog fajla. Jaman kaže Džengeru da želi da zna istinu, kakva god bila. On ga savetuje da je pogleda u oči, jer oči nikad ne lažu. Jaman posmatra Seher. Seher to primeti i pita ga zašto je tako gleda. On odgovara da pokušava da vidi ko je ona zapravo. Nedim kaže Jamanu da ako je Seher pokušala da otme Jusufa, to je dovoljan razlog da izgubi starateljstvo. Može da započne proces. Zija savetuje Jamana da koristi razum, onda će shvatiti da je Seher dobra osoba. Detektiv zove Jamana i kaže mu da je Zuhal pokušala da ga ubije. Ranjen je, nema mnogo vremena, kod njega je istina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


153: Seher zaustavlja Jamana i kaže mu da ga je čula kako priča telefonom, pita ga šta će mu detektiv o Jusufu i njoj. Jaman pita Zuhal gde je detektiv kog je pokušala da ubije. Zija kaže Seher da zna zašto je tužna. Seher je zbunjena. Jaman odlazi u šumu gde je lociran telefon detektiva poslednji put. Seher kod Jamana pronalazi sliku – dokaz protiv sebe.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *