Fatalna ljubav – 28. i 29. epizoda

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 28. i 29. epizoda

By  | 

Fatalna ljubav – 28. i 29. epizoda

28: Sa namerom da impresioniraju Jamana i da bi on zaboravio na Seher, Ikbal i Zuhal žele da organizuju rođendansku zabavu za Jusufa. Selim sazna da je Seher tužna što neće moći da organizuje Jusufov rođendan kako on zaslužuje pa je poziva da radi u njegovom restoranu. Jaman odbija sve lekove koje mu Seher donose. Da bi Kiraz otišla iz kuće, Begum planira da nađe novu pomoćnicu za Alija. Ezgi je savetuje da će tako samo oterati Alija od sebe i da preteruje oko Kiraz. Adalet daje poklon Seher.

29: Jaman ne priznaje da Seher utiče na promene u njegovom životu, iako ga Arif podstiče na to. Ikbal daje Zuhal haljinu koju je Adalet poklonila Seher. Jaman ne dozvoljava Seher da mu pomogne oko rane, zbog čega je ona zabrinuta. Nadajući se da će se Zuhal i Jaman zbližiti, Ikbal organizuje Jusufovu rođendansku zabavu. Ali počinje da ima osećanja prema Kiraz, ali odluči da ne pokaže to zbog testamenta Beguminog oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *