Fatalna ljubav – 92. i 93. epizoda – Seher shvata da voli Jamana?!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 92. i 93. epizoda – Seher shvata da voli Jamana?!

By  | 

Fatalna ljubav – 92. i 93. epizoda – Seher shvata da voli Jamana?!

92: Jaman i Seher provode sve više vremena zajedno. Ona razmišlja kako sve počne da se pomera kad ga gleda u oči. Vremenom je ona postala on a on ona. Oni su dva dela koja pokušavaju da se spoje. Pita se da li je to ono što zovu ljubav.

93: Jaman kaže Jusufu da bi sve uradio za njega. Jusuf pita da li bi uradio sve i za Seher. Ovaj potvrdi. Zuhal čuje da se Jaman sprema da prebaci imovinu na Seher. Ikbal ima plan da spreči ovo, neće dozvoliti da Seher dobije ni dinar od Kirimlija. Zuhal kaže Seher da je sigurno za nju bajka što je iz siromašnog naselja došla da živi u ovakvom naselju. Selim zove Jamana i kaže da hitno mora da ga vidi, ali Seher ne sme da zna. Seher kaže Zuhal da je ona (Seher) samo gost tu i njeno jedino bogatstvo je Jusuf, a za druga bogatstva je nije briga. Jaman i Selim se sastaju i Jaman ga pita o čemu se radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *