Fatalna ljubav od 138 do 140 epizode,Fatalna ljubav kraj serije! - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 138 do 140 epizode,Fatalna ljubav kraj serije!

By  | 

Fatalna ljubav kraj serije!
Prevod čitateljka Anabela.Hvala.141201_2831705_Capitulo_102_de_Reina_de_Corazones__Parte_3_
138: Juanjo obavestava Lazara i Connie da ce on i Susana dobiti dete, postace roditelji, i sav ushicen je pita da se uda za njega, jer on zeli sa njom da osnuje porodicu o kojoj je toliko sanjao. Estefania i Christian Palacios se ujedine kako bi mucili Reinu, a ona im kaze da su kidnapovali njenog oca, i naterali ga da se ubije, tj. rekli su mu da ce njegova cerka umreti ako on ( Reinin otac ) ne umre. Nakon sto se Viktor venca sa Kobrom, pred svedocima, Christianom i Octaviom, stize Smitova koja drzi pistolj u ruci, kaze mu da je otkrila da je naredio da ubiju njenu cerku. Nakon sto Bolivar povrati pamcenje, brzo krene da spasi Reinu, odvede policiju kako bi uhapsili Reinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


139: Niko nije ocekivao da Juanjo uzme Reinu kao taoca, ispostavlja se da je on Estefanijin saucesnik, kaze joj da ce osvetiti smrt njene majke, jer njegovim venama tece krv ubice. Estefania kaze Bolivaru da je nazvao prijatelja, ni ne znajuci da je ta osoba koju on zove neprijatelj. Ta osoba je sada Reinin dzelat ( Dzelat je ubica. ), na sta se ovaj razbesni i i kaze policiji da je odvede. Nakon sto se Kobra i Viktor vencaju, u poverenju mu ona predaje crvene dijamante, na sta joj on kaze da izmedju supruznika ne sme biti tajna. Havier trazi od Susane da mu kaze sve sto zna o Juanjo-u, do najsitnijeg detalja, otkrili su da je on Estefanijin mladji brat, ubicA je. Dok su Bolivar i Isidro na putu da spasu Reinu, Juanjo zapali mesto gde je drzi kidnapovanu, i iako ga ona preklinje da to ne radi, mesto eksplodira. Octavio kidnapuje i siluje ( valjda.. ) Smitovu, jer ima opsesiju da ostane sa njom, ali glas njegovog brata Geronima ga prati svuda.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *