Fatalna ljubav od 579.do 582.epizode!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav od 579.do 582.epizode!

By  | 

579 i 580 epizoda
Nani zamoli Pinar da cuti. Nedim je obvezvao Nani sa bombom i trazi od Yamana da puca 3 puta i da pogodi metu. Yaman puca u Nedima.Yaman,nakon sto je spasio Nani govori joj da zeli nesto da joj kaze.Ona gas preduhitri,kaze da se dosta ugojio od kako je ona dosla u mansion i da bi trebao da smrsa. Sa druge strane, Ajse saznaje da je Ferit dosta bolestan i da mu je ostala samo jedna godina zivota.
581 i 582 epiyoda
Ajsa govori Feritu da ga voli. On njoj takodje. Grle se. Nani se boji da ona ne naudi Yamanu i kaye da se mora drzati podalje od njega iako ga mnogo voli.Yaman cuje i odlucan je da ne odustane od nje.Ferit zaprosi Ajse.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *