Fatalna ljubav od 659. do 664. epizode!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav od 659. do 664. epizode!

By  | 

Fatalna ljubav od 659. do 664. epizode!

659 epizoda
Pojraz dobija poslednje pismo od Tekina.Pojraz joj kaze da ce ispuniti njegovu poslednju zelju. Kasnije, Pojraz je impresioniran Naninom lepotom.

660 epizoda
Pojraz I Nani ostaju na putu zbog pokvarenog automobile. Pojraz pita sebe kada se zaljubio u tu zenu.

661 epizoda
Pojraz na Nanino iznenadje govori Nani da ona ne moze da se bavi njegovim poslom. Nani se vraca u frizerski salon.Pojraz je svestan da je dao jagnje vuku. Nani zaustavlja Pojraza I govori mu da zna o cemu se radi.

662 epizoda
Nani je besna sto Pojraz misli da ona ne moze da radi bilo kuda sama.On je zove I govori joj da se nalazi u najopasnijem mestu u Istanbulu.Pojraz je jos jednom spasava.

663 epizoda
Nani sa svojim novim poslom upada u nov problem. Pojraz saznaje da je Nani prodata bogatom biznismenu I besan je.

664 epizoda
Pojraz odlazi po Nani. Ona je povredjena I u bolnici je. Pojraz je besan I kaze da ce za nju srusiti ceo svet ako treba.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *