Fatalna ljubav od 71 do 75 epizode - Turske-Serije.Net

Fatalna ljubav-Reina de corazones

Fatalna ljubav od 71 do 75 epizode

By  | 

Fatalna ljubav od 71 do 75 epizode
Prevod čitateljka Anabela. Hvala!
71. epizoda. – Christian kaze Victoru da je bio Camilin ljubavnik!
Bolivar se suocava sa Christianom, i otkrije mu da zna da je bio Camilin ljubavnik, ko je ubio njegovu suprugu/devojku. Takodje ga podseti da su se pre nekoliko godina on i Victor prepirali, zeleli su istu zenu. Clarita kaze Reini da je mrzi, pita zasto je zeli poslati u internat. Cula je Victora kako nju (Reinu) moli da je ne posalje u internat. Reina joj odgovori da je to laz. Juanjo se nadje na sofi sa sluzavkom, ljube se, naidje Susana. Pita ih sta se desava, a odmah ga zatim istera. Smithova poseti Estefaniu u bolnici, kako bi joj zahvalila jer je spasila zivot njenog sina. Victor kaze Christianu da krije nesto od njega, kaze mu da ima razlog jer ga brat Havier ucenjuje, imao je aferu sa njegovom kcerkom Camilom.

72. epizoda. – Reina je oteta u bolnici!
Azuncion kaze Reini da ona i Estefania imaju zajednickog brata koji nosi ime Gregorio. Njega je kao malog decaka morala da preda, obzirom na to da nije imala sredstva da ga izdrzava. Victor de Rosas kaze Christianu da nece negirati da je sokiran cinjenicom da je imao aferu sa njegovom cerkom, ali kaze da je i on igrao prljavo, imao je njegovu zenu u krevetu kad god je pozeleo. Reina padne na pod u nesvesti, ocajna Azuncion trazi pomoc za svoju cerku Reinu, kada je Clarita pita da li je ona njena baka. Ova joj odgovori da je to jedna duga prica. Kada hitna pomoc dodje po Reinu, na putu ona je oteta od ljudi koji traze doktoru da uradi sve potrebno kako bi je spasio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


73. epizoda. – Victor spasi Reinu!
Bolivar dodje trazeci Reinu, koja je okruzena ubicama. Kada se iskljuci svetlo, oni gube kontrolu i slucajno rane doktora. Azuncion dodje kod Estefanie i zatrazi od nje pomoc kako bi spasila Reinu. ali joj ova odbrusi da je mrzi, ako nije primetila. Ona je zena koja joj zeli ukrasti muza, ukrasti dijamant i videti je mrtvu. Slucajno Clarita otkrije da je zeli poslati u internat i udaljiti od svih – Victor de Rosas. Victor spasi Reinu, i kaze Azuncion i Isidru da se mora oporavljati kod svoje kuce, da ce ako treba izgraditi kliniku tu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *