Fitoor (Passion Obsession-Strast)

Indijski filmovi

Fitoor (Passion Obsession-Strast)

By  | 

Fitoor (Passion Obsession-Strast)
Prevod:Sara.Hvala!:D
Fitoor (Passion Obsession-Strast)je indijska romanticna drama iz 2016 godine.] Snimanje je počelo u Kašmiru u novembru 2014. Film je objavljen 12. februara 2016. Rezija:Abhishek Kapoor
Producenti:Abhishek Kapoor,Siddharth Roy Kapur Pisci:Abhishek Kapoor
Supratik Sen
Zasnovan po romanu Great Expectations od Charlesa Dickensa
Glumci:Tabu-Begum Hazrat Jaan,Katrina Kaif -Firdaus,Aditya Roy Kapur – Noor Nazami,Aditi Rao Hydari -mlada Begum Hazrat,Tunisha Sharma-mlada Firdaus

Muzika:Amit Trivedi,Hitesh Sonik Kinemografija:Anay Goswamy Montaza:Deepa Bhatia
Produkciska kuca:UTV Motion Pictures
Izlazak:12 februar 2016
Trajanje-129 min.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Glavno snimanje započelo je u Srinagaru u Kašmiru u novembru 2014 i nastavio u čuvenom Nishat Baghu na obalama Dalskog jezera u letnjem kapitalu Srinagar u januaru 2015. Film je takođe sniman u Humaiunovoj grobnici na Nizamuddin Istoku u Delhiju u martu 2015. Preostali deo filma snimljen je u Mehboob Studios, Filmistan Studios i Film Citi, Mumbai od aprila do septembra 2015. U septembru 2015, glumaci i ekipa su odleteli u Poljsku kako bi snimili poslednji dio filma u tradicionalnim i savremenim umetničkim galerijama u Goetz Palaceu, Brzesku i Varšavi. [2. oktobra je snimanje projekta završeno.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *