Gunešine kćeri 2. ep.!Guneš pristaje na brak sa Halikom!

Gunešine kćeri (Güneşin Kızları)

Gunešine kćeri 2. ep.!Guneš pristaje na brak sa Halikom!

By  | 

Gunešine kćeri 2. ep.!Guneš pristaje na brak sa Halikom!
Nazli ćčuje Halokov poziv, oisumnja u njega i odlučuje da ga prati.Nazli upetlja Savaša u te dogadjaja, iako on nije obavešten ni o čemu. Mert krivi Savaša za Melisin nestanak i rešen je da mu zagorča život. Mert međutim ne zna da ću u zamku za Savaša uvući i Nazli. On upozorava Selin da se drži dalje od njegovih prijatelja.Ipak ona ne obraća pažnu na njegov zahtev.

Tugče će ponovo videti Selin pored Emrea, i smatraće je neprijateljem. Međutim, Selin će joj uzvratiti sve udarce. Najpre će postaviti Tugče na mesto koje zaslužuje, a kasnije će udariti Alija tamo gde ga najviše boli.

Rana i Sevilaj se ujedinjuju protiv Guneš. Sevilaj će ispričati Guneš neke stvari o Haluku koje će je zbuniti. Za Guneš će biti teže da se navikne na Istanbul nego što je mislila. Nazli će pratiti Haluka do njegove jahte. ŠTA JE TAMO OČEKUJE?OSTANITE UZ NAS I SAZNAJTE!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!