Haasil 40. ep.! Ranvir želi da se Kabir i Nena venčaju, a Ančal veruje Neni!

Haasil

Haasil 40. ep.! Ranvir želi da se Kabir i Nena venčaju, a Ančal veruje Neni!

By  | 

40. epizoda – Haasil – Ranvir želi da se Kabir i Nena venčaju, a Ančal veruje Neni!

Prevod: Maya. 🙂

Ančal stiže kući. Sarika se nasmeje i kaže joj da ju je danas zadivila, žrtvovala je svoju ljubav i tražila od Kabira da oženi Nenu iako ga voli. Nena kaže da nije tako lako ubediti je. Ančal kaže da će Kabir oženiti Nenu ako je (Ančal) voli. Sarika je pita šta će raditi ako se ne složi.

Kabir ulazi unutra i umeša se u razgovor: ,,Složiću se. Bilo mi je u detinjstvu teško da izgovorim reč ‘zimedar’ (odgovornost) i to sam sve prepustio bratu, ali me je Ančal promenila. Oženiću Nenu, rešio sam.”
Sarika je srećna i odlazi kod Gurua da traži mahurat (pogodno vreme za venčanje). Kabir želi prvo da testiraju Neninu trudnoću, pa će je onda oženiti. Ančal prihvata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kabir odlazi u Neninu kuću i smeška se, rešio je da je vodi odsad svuda i brine o njoj. Uradiće sve testove njene trudnoće. Nena se uznemiri čuvši to, a Kabir joj kaže da će to obaviti već danas. Nena potvrdi, pa odlazi u kupatilo i pošalje Ranviru poruku da je Kabir vodi kod lekara.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *