Haasil 67. i 68. ep.Ančal ne odustaje i smišlja novi plan da otkrije i kazni Ranvira!

Haasil

Haasil 67. i 68. ep.Ančal ne odustaje i smišlja novi plan da otkrije i kazni Ranvira!

By  | 

Haasil, 67. i 68. epizoda – Ančal ne odustaje i smišlja novi plan da otkrije i kazni Ranvira!

Prevod: Maya. 😃

Doktor Agnihotri laže Kabira: ,,Ančal te i dalje voli, pa me zato tera da lažem i želi da te odvoji od Ranvira. Ne mogu više da lažem. Vratiću joj novac. Ne želim ovo!”

On daje Ančal 5 krora i kaže da je Ranvir jako dobar, a ona tako zla. Kabir je razočaran, gurne je i prekida sve veze s njom. Doktor odlazi odatle, a Ranvir se smeška zlobno i ulazi u sobu kao ozbiljno: ,,Šta je bilo? Kakva je to vika?”
Kabir ode i kaže da se nada da ništa ne bude u budućnosti.

Ranvir prilazi Ančal i smeška se zlobno: ,,Draga moja Ančal, nasamario sam te. Ponovo sam korak ispred tebe. Znam za tvoju dramu… Doktor Agnihotri je potplaćen, ja sam mu dao mnogo para i on mi je sve rekao. Dokle ćeš se boriti? Razmisli i počni nov život… sa mnom. Zaboravi zauvek Đatina, a sada i Kabira. Kabir više nije tvoj. Nije…”
Nastavak na slede’oj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *