Haasil od 55. do 58. epizode!Đatin saznaje istinu o Ranviru i Sariki, a Ranvir ga ubija!

Haasil

Haasil od 55. do 58. epizode!Đatin saznaje istinu o Ranviru i Sariki, a Ranvir ga ubija!

By  | 

Haasil, od 55. do 58. epizode – Đatin saznaje istinu o Ranviru i Sariki, a Ranvir ga ubija!

Prevod: Maya. 😃

Ančal prati Kabira i Ranvira s namerom da sazna nešto više o Ranvirovim namerama. Ranvir, kao slučajno, pregazi Kabira po ruci i ovaj vrisne. Ančal vidi to, dotrčava tu zabrinuto i pomaže mu. Kabir gleda svoju povređenu ruku, a Ančal se brine za njega. Ranvir i Ančal dovode Kabira kući. Ančal brine o Kabirovoj rani, a Sarika pita Ranvira šta se desilo Kabiru. Ispričaju joj. Ančal sumnja u Ranvira i napada ga otvoreno, ali Kabir brani Ranvira i ne veruje Ančal. Ančal posmatra Ranvira sumnjičavo i želi da otkrije više o ovome svemu.

Sarika onda okrivi Ančal da pokušava da zavadi braću, pa je pita zašto ih toliko mrzi. Ančal prevrne očima i ode odatle. Sarika kaže Ranviru da ne ide i ostane sa bratom, treba ga. Ranvir kaže da mora ići kod svoje žene (Ančal), a lekar će doći i pobrinuti se za Kabira. Ranvir kaže Ančal da voli Kabira puno i nedužan je, dao bi mu svoj život. Ančal ga pita zašto je onda učinio to. Ranvir je pita zar zaista misli da bi on to učinio Kabiru. Ančal ga napada i potvrdi, videla je njihovu opsednutost i ludilo.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *