Haasil od 77. do 79. ep.,Kabir i Ančal smišljaju plan da poraze Ranvira, Sarika je Ranvirova prava majka!

Haasil

Haasil od 77. do 79. ep.,Kabir i Ančal smišljaju plan da poraze Ranvira, Sarika je Ranvirova prava majka!

By  | 

Haasil, od 77. do 79. epizode – Kabir i Ančal smišljaju plan da poraze Ranvira, Sarika je Ranvirova prava majka!

Prevod: Maya. 🙂

Kabir i Ančal se sećaju kako su se spasili.
Doktor Agnihotri je slagao Ranvira o Ančalinom gubitku pamćenja i pribavio lek za Kabira. Ančal i Kabir se grle, pa ispričaju istinu Amanu i Rupali o Ranviru i svemu što se desilo.

Sarika i Ranvir se prepiru. Sarika brine znajući da će sva imovina otići na Ančalino ime kada Kabir umre, za to je zadužan Đatin. Kaže Ranviru da joj je uništio plan, sada će ona morati da ubije Ančal. Ranvir je pita šta kaže, ubiće je ako naudi Ančal. Sarika pita Ranvira zna li s kim priča. Ranvir potvrdi, priča sa ženom koja je ostavila sina u ašramu. Sarika je ostavila Ranvira, svog sina, u ašramu kada je imao jednu godinu i onda se udala za Đatina. Zatim su Sarika i Đatin usvojili tog istog Ranvira! Ranvir sada preti Sariki da će je ubiti, a Sarika ga pita zar će ubiti svoju rođenu majku. Ranvir joj kaže da je ona zla, oduvek je marila samo za novac i tako izdala i slagala Đatina i Kabira. On zna istinu o njoj! Naredi joj da ode iz kuće.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *