Igra sudbine od 1 do 46 epizode sazetak - Turske-Serije.Net

Igra Sudbine

Igra sudbine od 1 do 46 epizode sazetak

By  | 

Igra sudbine od 1 do 46 epizode sazetak

Prevod citateljka Atv.Hvala

Igra sudbine je Indiska serija koja govori o Kunalu Čopri.On je bio ugledan advokat,ali se sudbina poigrala sa njim.On živi u malom stanu sa ocem Rajem,majkom Venom,dva mlađa brata Anandom i Gauravom,sestrom Ravenom i Gauravovom ženom Seemom.Seema i Gaurav imaju dvoje dece Anoki i Išani.Anand takođe ima devojku Sidi i odlučan je u nameri da je oženi.

Nakon što je Kunal kao najstariji sin prestao da radi,Sve obaveze prešle su na Ananda koji se brinuo za porodicu.U svemu mu je pomagao i Gaurav.Oni su živeli mirnim životom sve dok se u njihove živote nije umešala Riča.Ona je kći Takrala kod koga je Kunal radio i dobio otkaz.Kunal i Riča se zaljubljuju jedno u drugo ali njen otac Takral joj brani tu vezu sa bivšim advokatom i želi je udati za ,,bolju priliku’’.Riča to ne želi pa na dan Anandovog venčanja pošalje poruku Kunalu i u njoj kaže da će se ubiti ako je ne spasi od tog venčanja.Međutim,tu poruku ne čuje Kunal već Anand koji ode sa svog venčanja bez reči.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *