Irena shvata da je Veronika zapravo Gabrijela!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica od 101. do 103. epizode! Irena shvata da je Veronika zapravo Gabrijela!

By  | 

pageIrena shvata da je Veronika zapravo Gabrijela!

Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 😀
101. Epizoda

Nakon skandala sa Antoniom, Franciska uhvati pušku da bi pucala ako uspe da uđe u njenu kuću. David je moli da ne učini neku glupost, zbog koje bi se mogla pokajati. Konstanca dolazi po novom nalogu da priča sa Rodrigom, on joj kaže da neko želi da priča sa njom, nakon čega dovedu Gertrudis, kojoj se sloši kada je ugleda. Anibal se suprotstavi Rikardu, i kaže mu da ga ne može izbaciti iz njegove kuće. U tom trenutku izađe Konstanca i suoči se sa njim rečima da je ona ta koja ne želi da se vrati, ovaj se iznenadi videvši je. Antonia kaže Veronici da zna da je ona bila iza Davidovog bekstva/leta, uverava je da neće dozvoliti da joj ga oduzme, time joj objavi rat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


102. Ep. – Konstanca se suoči sa Antoniom.
Rikardo informiše svoju majku da je njegov/ njen otac verovatno imao infarkt. Ona mu kaže da zamoli lekare da ne štede što se tiče troškova, on se mora spasiti, jer neće tako lako da izbegne ono što je zaslužio. Alehandro trčajući stiže u bolnicu, Irene mu kaže da doktor želi da priča sa oboje i sudeći po njegovom izrazu lica, nisu u pitanju dobre vesti. Skrha se i prizna mu da se ne može suočiti sa tim sama. Veronika i Konstanca se pojave konačno pred društvom, one se pretvaraju da se ne poznaju. Kasnije, Konstanca se suoči sa Antoniom, i veli joj da svi znaju da je “Chamuco” pripadao Gabrijeli Suarez, ova je, rugajući se, upita da li je optužuje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *