Ishq Ka Rang Safed (101. ep.) 04.12.2015. - Dhaani se izvinjava Viplavu,Tripurari planira da je ubije!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (101. ep.) 04.12.2015. – Dhaani se izvinjava Viplavu,Tripurari planira da je ubije!

By  | 

Collage

Ishq Ka Rang Safed (101. ep.) 04.12.2015. – Dhaani se izvinjava Viplavu,Tripurari planira da je ubije!
Epizoda počinje sa Dulaari koja grdi Dhaani i pokazuje joj bolnički registar u kome je Viplavovo ime napisano kao ime Suwarninog muža. Upita je da li će otvoriti oči ili ne. Dhaani je upita kako može da vjeruje Tripurariju,koja je Viplavova uloga u Suwarninoj priči. Dulaari je upita  da li je poludjela, ona (Dhaani) vjeruje Viplavu,a ne Tripurariju.  Kada je bila kidnapovana ,Tripurari je spasio,a ona vjeruje Viplavu. Dhaani joj govori da ih Viplav nije izdao,sve je bila njena (DHaaniina) greška,greška njenih misli. Doda da će istina uskoro izaći na vidjelo. Tripurari dolazi do Suwarne i povrijedi joj ruku. Kaže joj da ćuti,niko nije tu. Dhaani dolazi da je spasi i ošamari Tripurarija. Suwarna zagrli Badi Ammu i plače. Dhaani mu govori da se drži dalje od nje inače će podići policijsku tužbu protiv njega. Tripurari se naljuti na Suwarnu. Dhaani ga grdi što je dirao Suwarnu,pita ga kako se usuđuje da se loše ponaša prema njoj (Suwarni). Dulaari dolazi i govori da je istina izašla na vidjelo. Viče na Tripurarija što je pokušao da uništi Dhaaniin život i zahvaljuje se Bogu što je spasio Dhaani udaje za njega.  Tripurari je pokušava uplesti u mrežu svojih riječi,ali Dulaari pozove doktoricu koja potvrdi da je on dolazio sa Suwarnom onog dana u bolnicu. Dulaari joj se zahvali što ih je podržala. Suwarna se izvini Badi Ammi ,govori da se ona danas suočavaju sa ovim samo zbog nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *