Ishq Ka Rang Safed (15. ep.) 26.08.2015. - Kanak vrijeđa Dhaani,Viplav stiže u Delhi!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (15. ep.) 26.08.2015. – Kanak vrijeđa Dhaani,Viplav stiže u Delhi!

By  | 

BeFunky Collage

Ishq Ka Rang Safed (15. ep.) 26.08.2015. – Kanak vrijeđa Dhaani,Viplav stiže u Delhi!
Epizoda počinje sa Dashrathom koji srećno odlazi unutra,prska se parfemom. Uzima ružu. Kanak ga vidi kako sav srećan pjeva. Ona ode do Dhaani,krivi je da je ukrala čašu,vrijeđa je da je htjela uhvatiti u zamku njenog nevinog svekra. Veli da je svekar jako dobar čovjek,optužuje je da ga je pokušala uhvatiti u zamku pokazujući svoju ljepotu. Upita je da li je njena,Dhaanina majka tome naučila. Potom joj kaže da se gubi iz kuće,ili će je njene sluge izbaciti. Dhaani istrči iz kuće,stajući na slomljenu čašu ,ostavlja krvave tragove/mrlje za sobom. Viplav dolazi kući i sudara se sa Dhaani. On je doziva,ali ona otrči ,ne slušajući ga. Viplav ugleda krvave tragove,pita se šta je ona radila tu. Kanak mu daje novčanik. Viplav je upita zašto je ta djevojka otrčala na taj način.
Doda da je to ista djevojka iz Ashrama. Kanak je iznenađena. Viplav je upita zašto je ona,Dhaani dolazila tu. Kanak izmisli neku priču. Kasnije,ona grdi sluge što su pustili Dhaani u kuću . Sluga veli da ga je Dashrath poslao da donese vodu i pustio Dhaani u kuću. Kanak gleda. Potom mu kaže da očisti prljavi pod.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *